5 lucruri pe care sa NU le faci cu o saptamana inainte de nunta

  1. Nu-ti schimba radical culoarea parului – Orice schimbare radicala facuta cu cateva zile inainte de nunta se poate transforma intr-un dezastru. Culoarea s-ar putea sa nu iti placa iar un revopsit intr-un timp atat de scurt iti va deterioara parul. Daca esti decisa in privinta unei schimbari, ai grija sa o faci cu macar 3 – 4 saptamani inainte de nunta. In caz ca ceva nu merge bine, vei avea timp sa remediezi situatia
  2. Nu-ti schimba radical tunsoarea – Schimbarea tunsorii inainte de nunta este, de asemenea, nerecomandata, cel putin inainte de a proba niste peruci. Nu ai vrea sa te trezesti cu o tunsoare scurta care nu ti se potriveste, si sa fii nevoita sa porti peruca sau extensii la nunta, nu-i asa?
  3. Nu incerca noi tratamente cosmetice – Stim ca ti-ar placea sa testezi cele mai noi si mai inovative tratamente cosmetice, orice ca sa fii cea mai frumoasa. Insa un tratament nou, pe care nu l-ai mai incercat pana acum, iti poate provoca iritatii care s-ar putea sa nu se vindece pana la nunta. Urmeaza tratamente pe care le-ai mai incercat si care nu iti provoaca reactii adverse.
  4. Nu te certa cu furnizorii – Este cea mai importanta zi din viata ta, asa ca s-ar putea sa ai tendinta de a deveni o bridezilla. Evita insa certurile cu furnizorii. Nu uita ca si de ei depinde ziua nuntii tale, iar cu o saptamana inainte de nunta e foarte greu sa gasesti alti furnizori. Roaga un prieten sa te ajute in relatia cu furnizorii!
  5. Ai grija ce mananci – Evita mancarurile grele, pline de grasimi, sau care ti-ar putea provoca indigestii. In ziua nuntii trebuie sa fii radianta, nu indurerata. Cu o seara inaintea nuntii alege sa mananci mancaruri usoare si limiteaza cantitatea de cafea, pentru ca vrei sa ai un somn cat mai linistit. Spune “Nu!” bauturilor carbogazoase! Corsetul trebuie sa ti se muleze pe talie, nu pe un abdomen balonat.

sursa foto: freedigitalphotos.com