5 trucuri pentru picioare fericite

Pe langa clipele fericite si dragostea care pluteste in aer, nunta mai inseamna si ore de stat in picioare, minute intregi de dans, care pana dimineata se rezuma la picioare indurerate.

Nu poti evita agitatia si alergatura din ziua nuntii, insa te poti folosi de trucurile noastre pentru a avea picioare fericite.

  1. Alege pantofii cu cap. Toate iubim pantofii cu toc (uneori cu cat mai ascutit si mai inalt cu atat mai bine), insa pentru ore indelungate de stat in picioare la poze, la intampinat musafiri, tocurile inalte s-ar putea sa ne provoace mai multa durere decat placere. De aceea, nu alege pentru ziua nuntii tocuri mai inalte decat cele pe care le porti zi de zi.
  2. Pantofii de rezerva sunt prietenii tai ce-I mai buni. Daca ai decis sa ignore sfatul de mai sus si ti-ai ales niste pantofi cu tocuri inalte. Alege si o pereche mai comoda cu care sa te schimbi dupa miezul noptii. Vrei sa dansezi sis a te bucuri alaturi de prieteni si familie, nu sa stai jos la masa, nu?
  3. Plasturii pentru diferite zone ale piciorului sunt salvarea ta daca pantofii te bat. Iti recomandam plasturii pe baza de gel. Sunt mai rezistenti si atenueaza instant durerea.
  4. Ai grija sa iti faci pedichiura inainte de nunta cu minim 2 zile. Astfel, orice rana cauzata de unghiile incarnate are timp sa se vindece, iar unghiile nu au timp sa creasca.
  5. Crema racoritoare, este perfecta mai ales vara cand picioarele se incing si se umfla de la caldura si efort. Tine o crema la indemana, sic and simti ca picioarele ti s-au umflat, ia-ti un ragaz la toaleta pentru a te racori si a-ti masa un pic picioarele.

sursa foto: depositphotos.com