Ce sa faci daca mirelui ii place domnisoara de onoare

Ileana Cosanzeana si Bridezilla iti arata ce ar face ele.

Ileana Cosanzeana:

A fost odata ca niciodata, ca de nu era nu se mai povestea. Departe, peste sapte mari si sapte tari, erau doua papusi cu nume de regine. Amandoua aveau parul castaniu si ochii de culoarea jadului. Amandoua iubeau si scriau. Timpul a trecut si una dintre ele l-a intalnit pe Fat-Frumos. Cealalta, ei bine, a intalnit balauri si zmei.

Intr-un tarziu, Fat-Frumos a observat ca Aleasa lui si prietena ei sunt tare, tare asemanatoare. Si a inceput sa o protejeze pe prietena Alesei ca un adevarat cavaler in armura din alte timpuri.

Cu pasi grabiti, nunta Alesei cu Fat-Frumos se apropia, si, in rastimpul acesta, Aleasa se gandea si se ingrijora. Mai presus de toate, o ingrijora gandul ca Fat-Frumos ar putea crede ca ea, Aleasa, nu va fi o Regina pe masura. Ba mai mult, o ingrijora prietenia dintre Fat-Frumos si prietena ei, care ar fi putut deveni o Regina minunata. Si Aleasa nu-si facea doar griji marunte, cum s-ar putea crede, ci grji adevarate, care ii dadeau cosmaruri. Toate acestea fiinca Aleasa, ca orice alta femeie din lume, fusese blestemata de o vrajitoare si legata cu o vraja grea: Gelozia.

Intr-o zi, Fat-Frumos i-a aratat Alesei ca o pretuia pe prietena ei tocmai ca sa-i faca pe plac viitoarei sale sotii si ca ei sa aiba, in vremuri de razboi, un ajutor de nadejde.

Iar atunci blestemul geloziei s-a rupt si Aleasa a inteles ca doar ea ii poate fi Regina lui Fat-Frumos.

ce-sa-faci-daca-mirelui-ii-place-domnisoara-de-onoare_p384_l_2
Bridezilla:

Barbatii par sa creada, din adancul sufletelor inexistente si pana in sclipirea neuronilor in stare de ebrietate, ca femeile nu pot lega prietenii stranse intre ele. Ceea ce nu-i tocmai adevarat.

Fetele schimba intre ele tot atatea informatii inutile sau banale ca si baietii, folosind insa si alte cuvinte decat acelea care denumesc organe genitale. Fetele impartasesc si sentimente, trairi, simitiri sau vise.

Problemele apar atunci cand, exact in momentul in care prietena ta iti povesteste cum alt exemplar stralucit al speciei masculine a reusit sa-i masacreze fluturii din stomac, barbatul de langa tine se trezeste din amorteala sa obisnuita pentru a demonstra ca el este masculul alfa.

Zadarnic va incerca intuitia feminina sa te salveze de o asemenea situatie: fluturii masacrati din stomacul ei si instinctul lui de mascul alfa proaspat trezit din starea de gaming, fotbal si “p**a mea” sunt o combinatie mai periculoasa decat cianura de la Rosia Montana. O interventie in forta este necesara imediat, deci nu vei avea timp sa trasezi limite de netrecut, ca Obama in Siria.

Ce poti face? Pai, acum este momentul sa-ti amintesti ca si fluturii tai din stomac sunt importanti, chiar daca-s zdraveni doar pe jumatate. Acum este momentul sa-i amintesti lui ca genele de mascul alfa sunt rezervate doar viitorilor vostri copii, si ei ca viata e frumoasa si cand esti singura: acasa nu gasesti sosete murdare sub pat sau miros de bere, ci aroma de lumanari parfumate dintr-un spa luxos.

Si astfel vei trece si tu in randul femeilor care au avut o prietena adevarata pana la masculul alfa.

sursa foto: nuntasic.ro