Cum le spui rudelor sa nu-si mai bage nasul in organizarea nuntii

Intrebarea “Cum le spui rudelor sa nu-si mai bage nasul unde nu le fierbe oala?” apare in organizarea oricarei nunti, chiar daca parintii mirilor sunt cei mai draguti oameni cu putinta.

Adesea, chiar si acesti oameni draguti au cateva idei pe care ar dori sa le puna in practica cu aceasta ocazie. Iar daca ei nu au, sau se abtin, cu siguranta apare un cumnat, verisor sau vreo bunica ingrijorata ca “cei mici” nu se vor descurca. Pentru a le spune politicos, dar ferm, rudelor sa-si ia nasul la purtator iti oferim urmatoarele variante:

Multumeste-le! Impreuna cu mirele, poti opta in primul rand pentru varianta in care le multumiti tuturor celor care va dau sfaturi, le spuneti ca acestea sunt importante pentru voi si ca le veti lua in considerare, daca optiunile voastre nu se vor dovedi multumitoare.

Treci la planul B! Tot impreuna cu mirele, poti alege sa spui tuturor ca sfatul sau parerea in cauza este planul de rezerva. De exemplu, daca socrii insista sa faceti receptia la un anumit restaurant, puteti alege sa le spuneti ca acela este un restaurant dragut (chiar daca nu este) si ca il aveti si voi in vedere in cazul in care nu reusiti sa rezervati un altul.

Scoate mirele la atac! Mirele se poate dovedi mai in masura sa-si linisteasca propriile rude, in timp ce tu te poti ocupa de ai tai. Fiecare dintre voi stie cel mai bine cum sa puna problema cu propria familie, iar parintilor le va fi mult mai greu sa-si refuze propriul copil.

Apeleaza la specialistul imaginar! Pentru cazurile critice, poti apela chiar si la o mica minciuna: asadar, daca va confruntati cu o parere vehementa, care risca sa va transforme nunta intr-un dezastru, puteti spune ca prietenul vostru, imaginar sau nu, care organizeaza evenimente sau nunti, va sfatuieste si va ajuta gratis si cu a voastra. In fond, nu-i chiar o minciuna, avand in vedere faptul ca voi sunteti specialisti cand vine vorba de dorintele voastre.

sursa foto: nuntasic.ro