Cum sa eviti mahmureala de dupa nunta

Nunta este unul dintre cele mai importante momente,  si desi stiu ca vrei sa te distrezi, este important sa o faci treaza. Nu vrei sa nu iti mai aduci aminte de clipele faine din timpul nuntii, si nici nu vrei sa le dai carcotasilor material pentru povestile cu mirese “ametite”.

Iata 4 pasi simpli pentru a te distra fara a te trezi mahmura a doua zi dupa nunta:

  1. HIDRATEAZA-TE

Bea apa intre cocktail-uri, si mai ales dupa shot-uri. Apa te ajuta sa elimini alcoolul din organism, te mentine hidratata si nu te lasa sa te ametesti.

  1. NU AMESTECA BAUTURILE

Incearca pe cat posibil sa nu amesteci bauturile. Chiar daca fiecarui fel de mancare i se potriveste altceva, combinatiile de bauturi iti pot produce dureri de cap dar si de stomac.

  1. MANANCA

Una dintre greselile pe care le fac frecvent miresele este ca nu mananca. Bucura-te alaturi de invitati de meniul delicios pe care l-ai ales impreuna cu iubitul tau, si asigura-te ca ai energie pana dimineata.

  1. FII ATENTA

Stiu, toata lumea vrea sa imbratiseze, sa felicite si sa ciocneasca cu tine. Si in toata agitatia, iti vei lasa paharul pe oriunde, si vei lua altul la nevoie. Iar asta te poate pacali foarte usor sa bei mai mult decat vrei. Fii atenta cu paharul tau si nu te lasa luata de val.