Arome afrodiziace pentru un desert in doi

Un desert inedit si o bautura sofisticata poate transforma o seara banala intr-o noapte de neuitat, plina de pasiune. Daca sunteti in cautarea unui antidot la stresul de peste zi, NuntaSic si RestauranteDeLux.ro va propun o solutie simpla si… aromata: alimente afrodiziace.

Migdalele au fost asociate de-a lungul timpului cu feminitatea si fertilitatea, stimuland pasiunea reprezentantelor sexului frumos. Cateva tarte de bezea cu migdale si capsuni va vor incanta simturile. Continue reading “Arome afrodiziace pentru un desert in doi”

Ghidul cadourilor, sau cum sa iti impresionezi jumatatea

Se apropie marele eveniment si in nebunia pregatirilor ai uitat de cadoul pentru jumatatea ta? Nu-i nimic! NuntaSic iti propune cateva idei de cadouri sau mici surprize care vor face senzatie. Si pentru ca stim ce presiune apasa pe bugetul vostru, ideile prezentate sunt extreme de prietenoase.
 Continue reading “Ghidul cadourilor, sau cum sa iti impresionezi jumatatea”

Lucruri ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul tau

NuntaSic iti prezinta o serie de lucruri ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul tinerilor insuratei. De la elemente de recuzita pentru atmosfera, pana la arome jucause, organizarea unei cutii “interzisa copiilor” e ingredientul secret pentru un mariaj reusit.

Neonul fluorescent cu lumina neagra va aduce o atmosfera wild in dormitorul vostru. Il puteti incerca in diferite combinatii de lumini: Continue reading “Lucruri ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul tau”