De ce ne casatorim – motive si discutii care ne determina sa facem pasul cel mare

O intrebare frecventa printre cititoarele noastre mai putin grabite se refera la motivele care le-au determinat pe cele care poseda deja verigheta sa faca pasul cel mare. Emotiile isi spun deseori cuvantul inca din momentul in care el ti-a facut propunerea, dar ce faci daca inca nu esti hotarata sa spui da? Pai, noi iti oferim un raspuns: uita-te la ce le-a determinat pe celelalte mirese sa spuna da si poate ca nehotararea te va parasi. Unele dintre motive sunt de-a dreptul amuzante…

• “Ne stim de multa vreme si ne potrivim”, ne-a spus una dintre fostele miresici. Ne-a explicat ca ea si actualul sot formau deja un cuplu sudat de multa vreme si ca pur si simplu au simtit amandoi ca este momentul. Dimineata, la o cafea in doi, s-au hotarat sa faca marele pas.

• “Vom avea un copil si vrem sa-i oferim o familie”, ne-a spus Maria, o viitoare mireasa. “N-am planificat asta, dar s-a intamplat si ne-a facut sa grabim niste decizii deja luate. Stiu ca in adancul sufletului ne doream deja o nunta, dar nu aveam curajul sa recunoastem”.

• “Eu nu-mi doream deloc asta. Pur si simplu nu puteam sa-mi imaginez nunta mea. Imi iubeam cariera si independenta si nu mai credeam in basme de pe la 10 ani. Intr-o zi, el, cel pe care il vedeam rar, mi-a spus ca eu sunt aceea. Am ras, dar la o saptamana dupa, cand m-am trezit singura in spital, am realizat ca avea dreptate”, ne-a spus Ana, o “mamica fericita”.

• “Dintr-o gluma. De Craciun, mi-a luat dintr-un targ de produse handmade un inel din argint la care ma tot uitasem cu subinteles. Si m-a intrebat, in gluma, daca acum, ca am deja inel, o sa spun si da”, povesteste Ilinca. “Am spus da, tot in gluma si am tot glumit pana la Primarie”.