DVD-uri personalizate, o solutie simpla si eleganta

Pentru cei care vor sa ofere un cadou original sau marturii deosebite invitatilor, NuntaSic si DesignCD propun o solutie simpla si eleganta: DVD-uri personalizate.

Daruirea unui DVD personalizat poate constitui un cadou ideal pentru un moment atat de special precum nunta voastra. Odata cu trecerea anilor, invitatii isi vor aminti cu placere de petrecerea la care nu au putut sa ia o pauza de la dans sau de clipele de emotie de la cununia civila.

dvduri-personalizate-o-solutie-simpla-si-eleganta_p132_l_4  dvduri-personalizate-o-solutie-simpla-si-eleganta_p132_l_2

Pachetul de 100 exemplare DVD oferite de DesignCD pentru cititorii NuntaSic poate contine fotografiile de la cununia civila si/sau cununia religioasa.
Pasii de urmat pentru pregatirea unui astfel de pachet sunt:

1. Cu cateva zile inaintea cununiei civile, impreuna cu specialistii DesignCD, veti alege grafica pentru personalizarea DVD-urilor. Acesta poate fi o fotografie a voastra din vacanta sau o imagine reprezentativa a acestui moment. Daca nu doriti sa folositi o fotografie, puteti folosi orice element grafic aminteste de acest moment special: o pereche de verighete, un buchet de flori, un cuplu stilizat – orice combinatie dintre aceste elemente grafice. Alegeti un text – de obicei DVD-ul se personalizeaza cu prenumele voastre si ale nasilor. Pentru ca planificarea marelui eveniment necesita timp, specialistii DesignCD au gasit o solutie ideala: nu trebuie sa va deplasati! Realizarea graficii si toate modificarile necesare se pot face si prin telefon sau email.

2. Cu 24-48 de ore inaintea cununiei civile, DVD-urile vor fi personalizate urmand ca acestea sa fie inscriptionate cu date (fotografii) in ziua cununiei.

  1. Dupa cununia civila sau dupa cea religioasa, un reprezentant al DesignCD va fi prezent in locatia dorita, pentru a prelua cardul cu fotografiile, astfel incat cele 100 DVD-uri sa fie inscriptionate cu pozele dorite de dumneavoastra. Acesta etapa poate dura 3-4 ore.4. Daca timpul permite, DVD-urile vor ajunge la restaurant inaintea invitatilor. Acestea pot fi astfel prezentate invitatilor drept marturii sau cadouri, la plecare.Este important sa va asigurati ca fotograful sau fotografii sunt de acord sa predea cardurile cu fotografiile de la cununia civila sau religioasa reprezentantului DesignCD.
    Pachetul special pregatit de DesignCD pentru cititorii NuntaSic include:

    – 100 buc. DVD5-R 4,7Gb, 120mm; suprafata de tipar alb 118mm diametrul exterior cu 20mm diametrul interior;
    – machetare DTP pentru grafica de personalizare;
    – personalizare CD/DVD policromie calitate fotografica direct pe suprafata mediului optic;
    – inscriptionare date in limita a 90% din capacitatea mediului optic,
    – ambalare distincta a DVD-urilor in plicuri de plastic transparente;
    – deplasare pentru ridicarea cardurilor cu fotografii; livrarea dvd-urilor la locatia petrecerii.

    Pretul pachetului special este de 495 lei, inclusiv TVA
    Mai multe detalii, impreuna cu alte oferte speciale puteti gasi la DesignCD.ro.

    foto: DesignCD