Evita stresul si fii o mireasa sic

Telefonul suna non-stop, mirele tau are tot felul de pseudo-probleme, mama ta nu vrea sa stea la masa langa matusa cu care s-a certat acum 20 de ani iar soacra… ei bine e soacra.
Trebuie sa spui “Stop!” si sa incepi sa eviti stresul ce se instaleaza inainte de nunta. NuntaSic iti propune cateva solutii in acest sens:

  • Inainte de toate, fii calma! Alterneaza inteligent momentele de relaxare cu cele de organizare. O sa ramai surprinsa de avalansa de idei bune pe care o sa le ai dupa o noapte in restaurantul tau preferat. Randamentul tau va creste vizibil, odata cu starea de relaxare.
  • Stabileste-ti prioritatile! In organizarea unei nunti, problemele vin una dupa alta, astfel incat te poti simti sufocata. Creeaza-ti o lista cu probleme, dupa care stabileste un sistem de prioritizare. Numeroteaza sarcinile, in functie de importanta lor, cu numere de la 1 la 5.
  • Cere ajutorul! Cere ajutorul ori de cate ori e nevoie. Atitudinea de tipul “i got it” nu este benifica pentru tine, stresul acumulat fiind inutil.
  • Nu accepta sarcini pe care nu le poti indeplini! Invata sa spui “NU!” si totul va fi bine. Bucura-te de fiecare lucru frumos din viata ta si vei deveni o persoana extrem de placuta. O mireasa zambitoare este o m ireasa pe placul tuturor!
  • Invata de la cei din jur! Intotdeauna vei avea de invatat de la cei din jurul tau, chiar daca nu esti de acord cu ei. Fii “open-minded”, asculta cu atentie sfaturile celor din jur.

sursa foto: sxc.hu