Fotograful Alex Ranta foloseste atitudinea joviala pentru a descreti fruntile mirilor morocanosi

Se stie ca artistii si vedetele sunt persoane cu un ritm de viata diabolic, iar deseori atitudinea acestora ilustreaza intocmai acest lucru. In calitate de artist talentat, dar si de profesionist in relatiile cu starurile, Alex Ranta ne impartaseste secretele unor fotografii reusite in ziua cea mare, indiferent cate priviri critice au “indurat” mirii.

NuntaSic: Care sunt, in opinia ta, criteriile de care mirii ar trebui sa tina seama atunci cand aleg un fotograf pentru nunta lor?

Alex Ranta: In prima instanta, este necesara o buna cunoastere a aptitudinilor fotografului, a experientei si a portofoliului sau. Fotograful poate fi recomandat de catre o persoana, de catre un site sau de o publicatie de specialitate.

Care este cel mai propice moment al zilei pentru programarea sedintei foto?

Momentul ideal pentru sedinta foto se alege, in general, in functie de timpul si disponibilitatea mirilor. Nu exista un moment al zilei special, dar este recomandabil ca acesta sa se stabileasca din timp, in functie de cerintele mirilor sau de sugestiile fotografului.

Ce locatii ar trebui sa aiba in vedere mirii pentru o sedinta foto perfecta?

Se aleg locatii care pot semnifica si simboliza ceva pentru miri, locuri aparte, de care se leaga cei doi prin ceva anume. Locatia poate ramane la alegerea mirilor, sau poate fi propusa de catre fotograf.

Ce trucuri foloseste Alex Ranta pentru a descreti fruntile mirilor morocanosi?

Atitudine joviala, relaxata, presarata cu poante…

Care fotografii nu ar trebui sa lipseasca din albumul de nunta al unui cuplu?

Imaginile ideale trebuie sa surprinda cat mai bine momentul respectiv si dragostea dintre ei, sarbatorita printr-un astfel de eveniment.

foto: Arhiva personala