Ghid de conduita pentru nuntile ce includ invitati copii

O parte a oaspetilor de la nunta ta au deja copii, iar acestia reprezinta un aspect demn de luat in calcul in organizarea oricarui eveniment care ii include. NuntaSic iti ofera un ghid de conduita, spre a te ajuta sa le oferi o seara de basm micilor invitati.

1. Mireasa ii va fascina pe cei mici, care o vor asemana cu o printesa si vor face tot posibilul sa fie cat mai aproape de ea. Zambind si acordandu-le cateva momente, mireasa va castiga inima micutilor fani.
Sfat pentru miri: Acordati-le celor mici o bucatica din timpul vostru! Fotografiile desprinse din albumele regale vor fi recompensa voastra.
Sfat pentru parinti: Supravegheati-va odorul pentru ca acesta poate tranforma un moment de neuitat intr-un mic dezastru. Mica voastra printesa poate admira rochia miresei doar cu privirea!

2. Purtatorii inelelor pot fi copii dragi voua, dar acestia trebuie supravegheati si indrumati de catre adulti, pentru ca multimea persoanelor prezente ii poate coplesi pe micuti. Aceste reguli se aplica si pentru micile domnisoare purtatoare de flori.
Sfat pentru miri: Alegeti cu atentie copiii pe care doriti sa-i transformati in personaje centrale ale nuntii!
Sfat pentru parinti: Chiar daca va incanta ideea de a-i include pe cei mici in pregatirea nuntii prietenilor, luati in calcul si personalitatea copiilor vostri cand vi se propune acest lucru!

3. Coltul celor mici poate reprezenta modul cel mai potrivit pentru a-i include pe copii la receptia voastra. Totusi, asigurati-va ca restaurantul dispune de personal calificat in acest sens.
Sfat pentru miri: Amenajarea unui loc special pentru cei mici este o idee buna numai daca acestia sunt supravegheati. Altfel parintii vor face nenumarate drumuri pentru a le asigura linistea.
Sfat pentru parinti: Acceptati sa-l lasati pe cel mic in grija personalului ales de miri. Daca micutul plange este recomandat sa fie lasat acasa, atat pentru bunastarea sa, cat si pentru cea a mirilor si invitatilor.

4. Meniul celor mici trebuie ales din timp si cu mare atentie. Asigurati-va ca stiti toate detaliile necesare referitoare la micii invitati: alergii, boli, intolerante.
Sfat pentru miri: Mai ales daca ati optat pentru varianta de local ce include un loc special pentru copii, alegeti si meniul in consecinta. Puteti alege tacamuri speciale, de unica folosinta, cu personaje dragi lor.
Sfat pentru parinti: Asigurati-va ca mirii cunosc toate detaliile referitoare la meniul copiilor, in avans. Aparitia tortului ii poate entuziasma excesiv pe micuti, asa ca acestia trebuie supravegheati corespunzator in acest moment-cheie.

sursa foto: tealilyphotography.com