Ghidul cadourilor, sau cum sa iti impresionezi jumatatea

Se apropie marele eveniment si in nebunia pregatirilor ai uitat de cadoul pentru jumatatea ta? Nu-i nimic! NuntaSic iti propune cateva idei de cadouri sau mici surprize care vor face senzatie. Si pentru ca stim ce presiune apasa pe bugetul vostru, ideile prezentate sunt extreme de prietenoase.


Cuvinte alese
 – Cu cateva zile inainte de nunta, intra in legatura cu redactia unui ziar local si aranjeaza publicarea unui anunt amuzant, care sa apara in ziua nuntii. Un text scurt si plin de umor va aduce zambete pe fetele tuturor.

Mesaje surpriza – 
Surprinde-ti iubita/iubitul la intoarcerea acasa. Pregateste cateva etichete mici si lipeste-le pe frigider sau prin diverse locuri ale casei. Mesajele cele mai de efect vor fi: “Bun venit, doamna…” sau “Sunt fericit/fericita ca esti sotia/sotul mea/meu!”. Lasa-ti creativitatea sa zburde si concepe orice alte urari romantice sau chiar sexy.

Dragoste nemuritoare
 – Cumpara un buchet de trandafiri si in mijlocul lui insereaza unul artificial. Ataseaza o notita cu mesajul: “Te voi iubi pana se va ofili si ultimul trandafir.”

Pozele si mia de cuvinte
 – Strange intr-un album cateva poze foarte dragi voua, din timpul relatiei. Personalizeaza-l apoi, prin inserarea de comentarii amuzante sau sexy, desene…etc.

O carte pe gustul ei – 
Spune-i cat de mult o iubesti daruindu-i o carte pe gustul ei. Indiferent de preferinte, jumatatea ta va aprecia volumul “50 de femei celebre ale secolului al XX-lea”, de Roselynne Febvre.

O escapada doar pentru voi – 
Planuieste o mica escapada departe de agitatia orasului. Un week-end de rasfat la munte sau la o pensiune rustica va fi extrem de binevenit, in mijlocul agitatiei provocata de pregatirile de nunta.

Copacel, copacel – 
Alege cu grija un loc unde sa plantati un copacel numai al vostru. Planuieste totul in mare secret si la momentul oportun rapeste-ti iubitul legat la ochi. Se va bucura sa planteze un simbol al iubirii voastre.

Carti de joc personalizate – 
Comanda un set de carti de joc personalizate. Fiecare dintre carti va fi personalizata cu una din imaginile alese de tine. Nu trebuie sa te deplasezi pentru a le obtine. Ele pot fi comandate si online.

sursa foto: freedigitalphotos.com