Kitul de supravietuire al miresei

A fi domnisoara de onoare nu inseamna doar sa porti o rochie frumoasa si sa ai un buchet simpatic. Domnisoara de onoare trebuie sa fie femeia puternica din spatele miresei, oricand pregatita pentru situatii de criza. NuntaSic iti spune ce ar trebui sa contina kitul de supravietuire al miresei, pe care trebuie sa-l poarte cu ea domnisoara de onoare.

Produse cosmetice

Cine sa inteleaga mai bine cat de frumoasa trebuie sa fie mireasa, decat tu, prietena ei cea mai buna? Asa ca pregateste de acasa o geanta cu tot ce e nevoie pentru a retusa aspectul miresei de-a lungul noptii. Nu trebuie sa iti lipseasca produsele de make-up, fixativul, deodorantul, parfumul, apa termala, servetele intime si demachiante si oja.

Medicamente usoare

O trusa medicala de urgenta este un must. Sa nu iti lipseasca analgezicele, medicamentele pentru stomac, cateva fiole de calciu sau multiminerale si vitamine.

Plasturi

Bataturile sunt mereu o problema, si nu vrei ca prietena ta sa apara in poze chinuita de dureri. Asa ca pastreaza la indemana cativa plasturi de diferite dimensiuni.

Absorbante

Poate nu este chiar acea perioada a lunii, insa cu stresul de la nunta nu este de glumit. Iar organismul ne poate juca feste. Fii prevazatoare si pastreaza in geanta cateva absorbante.

O pereche de dresuri de rezerva

Dresurile fine se rup usor. Mai ales daca mireasa s-a plictisit de pantofi si danseaza in picioarele goale. Nimeni nu vrea sa vada fire trase sau, si mai rau, gauri in dres, cand mirele ii va scoate jartiera cu dintii.

Cunostinte de curatare rapida a petelor

Nunta nu inseamna doar dans si urari de bine, ci si multa mancare si bautura colorate.

Fii pregatita de isterii din partea miresei daca i-au ajuns cumva pe rochie mostre din meniu. Documenteaza-te inainte de nunta cum se scot cel mai repede pete de cafea, vin rosu, sosuri etc.

Telefonul miresei

Mireasa trebuie sa fie cat se poate de relaxata. Iar un telefon care suna non-stop nu ajuta. Fii pentru o zi asitenta ei personala si preia apelurile. Daca e nevoie, rezolva problemele inainte ca mireasa sa stie ca au aparut.

Zambete

Prietena ta cea mai buna sa marita. Bucura-te pentru ea si nu uita niciodata sa-i zambesti si sa-i spui cat de mult tii la ea.

sursa foto: freedigitalphotos.com