Lentilele antireflex – accesoriul ochilor tai in sezonul de toamna-iarna 2017-2018

Ne pregatim de iarna si asteptam cu nerabdare sa ne bucuram de sporturile de sezon si de zapada. Facem loc in garderoba hainelor groase, dar nu uitam de ochii nostri si de protectia lor intr-un anotimp care poate avea efecte daunatoare asupra sanatatii lor. Lentilele antireflex nu pot lipsi dintre accesoriile must-have ale acestui sezon, indiferent ca porti ochelari de vedere sau ca nu te poti dezlipi de ochelarii de soare, deveniti trend in orice anotimp.

Asa cum nu poti trece prin iarna fara fular sau manusi, nu poti renunta la lentilele antireflex ale ochelarilor pe care ii porti. Sunt o parte importanta din kitul de protectie a vederii in sezonul in care zapada este vedeta.

Cele mai multe afectiuni oculare cu care se confrunta oamenii iarna apar din cauza purtarii sau alegerii incorecte a lentilelor ochelarilor de vedere sau de soare in timpul practicarii sportului de sezon sau expunerii la zapada. EYE STYLE te asteapta in Bucuresti – Baneasa Shopping Mall si AFi Palace Cotroceni, dar si Constanta cu numeroase variante pentru ochelari de soare si de vedere potrivite oricarui stil.

Lentilele antireflex sunt esentiale pentru imbunatatirea vederii, reducerea stresului ocular aparut in urma reflexiei zapezii sau a suprafetelor puternic stralucitoare si iti asigura si o privire seducatoare. Cum? Datorita capacitatii stratului de acoperire antireflex de a elimina reflexiile de pe suprafetele din fata lentilelor. Lentilele antireflex moderne au un aspect natural, ceea ce inseamna ca nu afecteaza estetica pe care o astepti de la o pereche de ochelari, indiferent ca sunt de vedere sau de soare.

Cu aceste inconveniente eliminate, lentilele antireflex permit patrunderea naturala a luminii, fara a supune ochiul la efort sau stres.  Asigura, de asemenea, un confort sporit si ofera o protectie ridicata a ochilor impotriva luminii puternice degajate de soarele care se reflecta in zapada si afecteaza direct vederea.

Stiai ca lentilele cu antireflex se curata mai usor si au o rezistenta mai crescuta la zgarieturi, ca se aburesc mai greu si ofera o imagine mai clara? Ai toate motivele pentru care sa te asiguri ca prima zapada nu te prinde cu garda jos si sa oferi ochilor tai ingrijirea si protectia de care au nevoie in sezonul rece.

Imaginea puternic imbunatatita si mult mai clara decat in cazul lentilelor simple poate fi sesizata nu doar iarna, cand este zapada, sau cand vrei sa practici sporturi de sezon, ci pot fi folositi si in cinematografe, teatre, in fata televizorului sau a calculatorului, adica in activitatile din viata de zi cu zi.

In societatea actuala cand ochii nostri sunt expusi la surse din ce in ce mai puternice de lumina artificiala, care dauneaza sanatatii ochilor, lentilele antireflex sunt un must-have al oricarei perechi de ochelari, iar EYE STYLE  iti transforma necesitatea in accesoriul perfect pentru orice moment din lista ta de TO DO-uri. La birou, pe strada, in vacanta, la ski, indiferent de conditii si sezon, cu lentilele antireflex iesi mereu in castig si oferi ochilor tai confortul de care au nevoie pentru o sanatate pe termen lung.

credit foto: PR