Lucruri ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul tau

NuntaSic iti prezinta o serie de lucruri ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul tinerilor insuratei. De la elemente de recuzita pentru atmosfera, pana la arome jucause, organizarea unei cutii “interzisa copiilor” e ingredientul secret pentru un mariaj reusit.

Neonul fluorescent cu lumina neagra va aduce o atmosfera wild in dormitorul vostru. Il puteti incerca in diferite combinatii de lumini: alaturi de un bec rosu, verde sau chiar roz

Uleiuri pentru masaj cu diferite arome. Transforma preludiul intr-o sesiune de masaj aromat! Capsuni sau cookies, alegerea gurmanda e a voastra.

Desuuri sexy. Completati-va garderoba cu desuuri sexy. Dragi miri, lasa-ti inhibitiile la o parte si mergeti la cumparaturi!

Jucarii sexuale. Alegeti o serie de jucarii sexuale pe care le acceptati amandoi. Catusele, cravasa sau costumele funny sunt un must.

Esarfa de legat la ochi. O esarfa de matase pentru a-ti lega jumatatea la ochi este un deliciu sexual ce nu trebuie ratat.

Muzica. Faceti impreuna un playlist pe care sa-l updatati constant. Muzica e foarte importanta in crearea unei atmosfere de vis.

sursa foto: pinterest.com