Maroccanoil lanseaza o gama de corp perfecta pentru tine

Moroccanoil® este o poveste de succes, un impuls pentru inovatie, un  efort perpetuu de a crea produse de infrumusetare performante pe baza miraculosului ulei de argan. Dupa ani in care reprezentantii brandului au investit pasiune si minutiozitate in cercetare, astazi ne bucuram sa-ti putem oferi mult asteptata gama Moroccanoil Body™, o linie de produse pentru ingrijirea corpului creata pe baza uleiului de argan.

Moroccanoil Body™ este o colectie exclusivista a carei formula, unica in lume, va oferi pielii tale o hidratare profunda, o stralucire naturala si o frumusete irezistibila dublata de un parfum aparte, in tonuri mediteraneene.

Hidratare in timpul aplicării,  pentru o experienta de dus revitalizanta. Gelul de dus Moroccanoil BODY ™ este o formulă ușoară dar foarte concentrata, infuzată cu ulei de argan bogat în antioxidanti, ce actioneaza imediat la hidratarea pielii proaspat curatate. Reface echilibrul de umiditate optim al pielii, ajutand la îmbunatatirea elasticitatii, texturii și tonusului. In plus, are un parfum delicat ce poarta semnatura Moroccanoil . Nu conține sulfati sau parabeni.