Marturii originale aromate si delicate

Ca mireasa, vei primi atat de multe flori incat ziua nuntii ti se va parea cea mai inmiresmata zi din viata ta. Dar de ce nu ai oferi si invitatilor tai acest deliciu, in forma unor marturii aromate? Acestea pot fi realizate in doua moduri si NuntaSic iti va oferi toate informatiile necesare, pentru ca tu sa-ti poti alege forma preferata si s-o realizezi, cu drag, pentru invitatii tai. Cu ajutorul mirelui, fireste!

Levantica si musetel

Ingrediente:
1. Saculeti de organza (pentru bijuterii sau din kit-uri de marturii) – cate unul pentru fiecare invitat
2. Ceai de musetel – un pliculet pentru fiecare invitat
3. Levantica proaspata sau uscata

Levantica proaspata se lasa la uscat, apoi se preseaza si se amesteca cu florile dintr-un pliculet de ceai de musetel. Continutul se pune in saculetul de organza. Se face o fundita si gata!

Sfat NuntaSic: Pentru un plus de efect, optati pentru saculeti mov!

Buchetele aromate

Ingrediente:
1. Levantica proaspata (trei fire pentru fiecare invitat)
2. Panglica subtire de organza sau dantela (2 metri)

Levantica se lasa la uscat. Dupa cateva zile, cand aceasta nu e excesiv de uscata, se formeaza buchetele din cate trei fire de levantica. Fiecare buchetel se leaga cu o bucata de panglica subtire, in nuanta alesa de voi.

Sfat NuntaSic: Banda adeziva speciala pentru flori se poate dovedi de real ajutor, pentru a mentine forma buchetelelor inainte de a aplica panglica. De asemenea, puteti opta pentru atasarea unui cartonas cu numele invitatului, la fiecare buchetel.

Sursa foro: pinterest.com