Nazmie Mastan, Keune Studio Fashion Hair: O doamna isi ingrijeste parul, indiferent de situatie, eveniment sau perioada a anului

Nazmie Mastan, trainer si hair stylist Keune Studio Fashion Hair, a stat de vorba cu noi si ne-a povestit cateva lucruri esentiale despre parul nostru. Ea ne-a aratat cum trebuie ingrijit, infrumusetat si coafat acesta, dar, inainte de toate, Nazmie ne-a invatat cum sa ne iubim parul.

NuntaSic: Ce tendinte aduce 2012 pentru miresele care isi doresc o coafura spectaculoasa? Dar pentru celelalte invitate?

Nazmie Mastan: Tendintele sunt intotdeauna cele care ne avantajeaza si ne pun feminitatea si frumusetea in valoare. Restul sunt doar mici retusuri la care noi, coaforii, apelam. Se poarta si in acest an buclele, insa propunerea mea este ca miresele sa apeleze la o coafura clasica spre elegant bine finisata. Data fiind trecerea de la domnisoara la viitoare doamna, acest lucru trebuie reflectat atat in atitudine, cat si in coafura.

Ce tip de coafura ai recomanda domnisoarelor de onoare moderne, care nu doresc totusi sa eclipseze mireasa?

Constient sau nu, domnisoarele de onoare vor sa eclipseze toate reprezentantele sexului frumos de la o nunta, chiar daca in aceasta categorie este inclusa si mireasa. Propunerea mea pentru domnisoarele de onoare sunt evident…buclele. Ele reprezinta cel mai bine ideile de inocenta, naivitate si frumusete. Domnisoarele de onoare au un rol important la o nunta, insa mireasa este “centrul atentiei”. De aceea, as alege pentru ele coafuri angelice si lejere.

Care sunt schimbarile le-ai recomanda unei mirese cu putin timp inainte de nunta si care sunt cele nerecomandate?

Nu as recomanda viitoarelor mirese schimbari de culoare a parului inainte de nunta. Le sfatuiesc sa isi ingrijeasca parul, chiar daca multe imi spun: “Nu vreau sa imi tund parul pentru ca vreau sa imi fac un coc la nunta si mi-e teama ca nu voi avea din ce sa-l fac, daca ma tund”. Viitoarelor doamne: lasati asta la latitudinea noastra si nu uitati ca pentru a avea un par lung in scurt timp exista extensii!

Cum ar trebui sa-si ingrijeasca o mireasa parul inainte de nunta, pentru ca acesta sa arate perfect in “ziua cea mare”?

O mireasa nu este doar o mireasa, este o femeie, iar femeia este o doamna, iar o doamna isi ingrijeste parul, indiferent de situatie, eveniment, perioada a anului. O doamna constientizeaza impactul unui par frumos, ingrijit, colorat uniform, cu varfurile proaspat taiate. O femeie cu parul frumos cu siguranta nu va trece neobservata!

Ce poti sa ne spui despre Keune Studio Fashion Hair si conceptul pe care acesta il promoveaza?

Salonul nostru este, de fapt, o academie. O academie in care noi suntem oameni inainte de a fi hair stylisti. Noi nu venim la serviciu, ci intr-un loc in care ne simtim bine. Avem intalnire cu prietenii, nu programari cu clienti!  Suntem pasionati de ceea ce facem, iar aceasta pasiune are in spate un continuu interes si instruire in arta coafurii.

Cateva informatii despre produsele utilizate in salon si despre cele recomandate clientelor pentru uzul de acasa.

Produsele Keune sunt concepute, in primul rand, pentru a ajuta parul sa-si mentina sanatatea, apoi, in al doilea rand, pentru a ne usura noua, coaforilor munca. Ne este mult mai usor sa lucram cu un par care nu este foarte agresat chimic. Ne putem lauda, insa, cu un laborator propriu in care colegii nostri chimisti din Olanda testeaza formule, produse, toate in beneficiul parului. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, cel mai bine ar fi sa va faceti timp si sa ne vizitati. Putem bea o cafea impreuna si putem sa discutam despre produsele potrivite, in functie de necesitatile parului dumneavoastra.

foto: Keune Studio Fashion Hair