Nunta de primavara, de la invitatii la tinute sic

Primavara este un sezon minunat pentru orice eveniment, poate mai ales pentru o nunta. Temperatura ridicata, fara a deveni inabusitoare, abundenta florilor delicate si tinutele casual se numara printre lucrurile ce recomanda primavara ca anotimp ideal nuntilor. Daca ai planificat o nunta primavaratica, dar nu ai hotarat inca tema, iti propunem sa folosesti sezonul in avantajul tau si sa-l transformi intr-o tema a nuntii.

1. Invitatiile primavaratice trebuie sa ilustreze temele sezonului: poti opta pentru flori naturale, presate, pe care sa le atasezi invitatiilor sau poti alege invitatii in culori pastelate, cu accente dramatice. Lasa primavara sa te inspire!

2. Culorile pentru care ar trebui sa optezi sunt o gama variata de pasteluri, cu accente in tonuri puternice, dar si alb, negru sau ciocolatiu, alaturate, de asemenea, tonurilor delicate de bleu, frez, vernil, trandafiriu sau verde menta. Redescopera nuantele de verde si alatura-le nuantelor ciocolatii sau roz!

3. Aranjamentele florale si buchetele pot cuprinde flori delicate precum zambile, bujori, narcise, frezii, crini, lacrimioare, lalele, dar si liliac, flori de cires sau magnolii. Nu uita ca trandafirii pot face echipa buna cu oricare din florile de mai sus!

4. Rochia de mireasa trebuie sa fie delicata precum o adiere de primavara, asa ca opteaza pentru tesaturi fine: batist, crep, matase, damasc, triplu voal sau dantela. Poti opta si pentru broderii delicate, care sa scoata in evidenta finetea tesaturilor.

5. Tinutele invitatilor ar trebui sa fie elegante, fara a epata, in nuante primavaratice si materiale delicate. Doamnele pot opta si pentru bluze delicate, colorate, alaturate unor fuste sic, in locul clasicei rochii de seara. Rochiile de cocktail sunt, de asemenea, foarte potrivite.

Sursa foto: nuntasic.ro