Nunta si bugetul: nunta perfecta la un pret mic, utopie?

Miresele, care reprezinta, pana la urma, incununarea ideii de feminitate si delicatete, uita ca aceste notiuni vin adesea la un pret. Confruntate cu eticheta, cu pretul adesea nedrept si “ajustat” corespunzator de producatori (tocmai pentru a profita de visurile noastre din copilarie: rochia alba, cea mai frumoasa dintre toate rochiile existente, printul la brat, caleasca si castelul din poveste), miresele se vad in postura ingrata de a alege intre nunta perfecta si pastrarea bugetului viitoarei familii intact. NuntaSic vine in sprijinul vostru, tuturor celor care va doriti o nunta ca in basme, si va ofera cateva indicii asupra zonelor in care puteti economisi, fara a renunta la atmosfera de poveste:

1. Invitatiile reprezinta una din cheltuielile care se pot reduce foarte simplu, cu un minim de resurse si… indemanare. Impreuna cu mirele, sau cu o domnisoara de onoare talentata, poti face singura invitatiile perfecte, personalizate cu poza voastra, scoici adunate in ultima calatorie sau petale uscate de flori.

2. Marturiile, ca si invitatiile, pot fi pregatite chiar de voi. Prieteni dragi ai NuntaSic au optat pentru marturii dulci, personalizate: mici borcanase, umplute de ei insisi cu miere, pentru a sarbatori gustul viitorilor ani impreuna. Totul a fost dulce, dulce, dulce!

3. Accesoriile miresei reprezinta un detaliu important, prea important uneori pentru a lua in calcul bugetul, cand vine vorba de achizitionarea lor. Totusi, ce mod mai bun de a-ti sarbatori feminitatea decat purtand cerceii primiti de la bunica, mereu clasici si potriviti oricarei tinute?

4. Tinutele domnisoarelor de onoare sunt daruite de mireasa, uneori, chiar si in Romania, atat datorita faptului ca am preluat acest obicei la moda, cat si pentru ca, ei bine… pur si simplu nu avem incredere in acestea cand vine vorba de alegeri vestimentare. O micuta rochie neagra se gaseste in garderoba oricarei domnisoare si poate fi alegerea perfecta pentru un asemenea eveniment!

5. Implicarea rudelor si prietenilor reprezinta, adesea, o alegere a mirilor. Chiar daca nu doresti ca soacra sau mama sa contribuie la alegerea meniului, ai putea opta pentru experienta lor cand vine vorba de gustarile de acasa. Invitatii doresc adesea sa fie serviti cu fursecuri si prajituri, mai ales daca cununia civila si cea religioasa au loc in aceeasi zi. Si cine se pricepe mai bine la gustari decat mama?

sursa foto: : charlottegeary.com