NuntaSic testeaza pentru tine serviciile salonului Nailspa by Catalina

Pentru ca stim cat de mult conteaza pentru o mireasa frumusetea mainilor sale, pentru ca am trait oboseala unei nunti si cunoastem cantitatea de efort pe care o depun picioarele si pentru ca dorim ca cititoarele noastre sa fie informate, am testat serviciile salonului Nailspa si am decis sa va impartasim experienta.

nuntasic-testeaza-pentru-tine-serviciile-salonului-nailspa-by-catalina_p148_l_5De la intrare, ne-a incantat atmosfera calda, de adevarata oaza mediteraneeana in mijlocul desertului Capitalei. Ne-a facut mare placere sa admiram cele mai noi colectii OPI, Orly, IBD, Essie, Jessica, Compagne De Provance, Now, Minx. Ne-am simtit ca acasa si am discutat cu placere despre colectia OPI Shrek Forever After. Nici fotograful nostru nu s-a simtit stingher, pentru ca a aflat multe detalii referitoare la serviciile de ingrijire pentru domni.

Sesiunea de infrumusetare a inceput cu o Deluxe pedicure. Am fost condusa catre un fotoliu special Feet Spa, care ofera un masaj profund pe durata tratamentului. Intre timp, picioarele mele au spus adio sandalelor cu toc si s-au bucurat de senzatiile oferite de Jacuzzi. Mi-am baut cafeaua de dimineata alaturi de picioarele mele, care au beneficiat de un soak special pe baza de cappuccino, un scrub cu espresso si crema de masaj cu aroma de cappuccino. Am aflat ca preparatele pe baza de cafea stimuleaza circulatia si ca acestea sunt indicate persoanelor cu pielea normala, pentru celelalte existand alte game pe care salonul le pune la dispozitie, in functie de nevoi, dar si de preferintele clientelor in materie de arome. Picioarele mele au fost rasfatate, fiind impachetate intr-o masca hidratanta, aplicata pana la genunchi, in timpul in care specialista Nailspa mi-a infrumusetat unghiile. Am ales doua modele de pedichiura: unul destinat mireselor indraznete, in nuanta Vodka&Caviar (o minunata nuanta de rosu) de la OPI, cu cristale Swarovski in nuanta Aurora Borealis si celalalt destinat mireselor care apreciaza stilul clasic, un French simplu, cu o floare delicata construita din gel acrilic.

nuntasic-testeaza-pentru-tine-serviciile-salonului-nailspa-by-catalina_p148_l_3 nuntasic-testeaza-pentru-tine-serviciile-salonului-nailspa-by-catalina_p148_l_7

Rasfatul a continuat cu o Deluxe Manicure, dar si cu extinderea unghiilor cu gel acrilic. Una dintre unghiile naturale mi se rupsese exact inainte de vizita la salon si, cum imi doream o manichiura demna de o adevarata printesa, am optat pentru acest serviciu. Am ales doua tipuri diferite de extensii: un model French clasic pentru mana stanga si un French cu elemente grafice la dreapta. Mainile mele au fost rasfatate cu un tratament Spa ce include scrub, soak si serum cu aroma de tei, iar manichiura a fost realizata in timpul in care serumul intra in piele, mana fiind protejata de manusi fara degete. Am optat dentru doua modele diferite de manichiura si am ales, pentru French-ul clasic de la mana dreapta, o aplicare de foita de aur, pentru un efect glam, si pentru stanga, o aplicare de cristale Swarovski Silver. Totusi, inainte de a face aceste alegeri, am rugat-o pe Catalina, creatoarea conceptului Nailspa, sa-mi aplice o inimioara pe unul dintre degetele de la mana stanga, pentru a arata mireselor ca un model simplu poate reprezenta optiunea potrivita pentru cele mai romantice dintre noi.

nuntasic-testeaza-pentru-tine-serviciile-salonului-nailspa-by-catalina_p148_l_6 nuntasic-testeaza-pentru-tine-serviciile-salonului-nailspa-by-catalina_p148_l_4

Orele petrecute la Nailspa au trecut prea usor, dar extrem de instructiv. M-a impresionat profesionalismul, dar si atentia la detalii si permanenta dorinta de a multumi clienta. De asemenea, m-au impresionat unele idei inovatoare, precum aceea ca fiecare client sa aiba propria trusa de manichiura, care poate ramane la salon, fiind mereu pregatita pentru vizita posesorului sau.

Info: Nailspa by Catalina | 0724 700 652 / 021 222 09 06 | nailspa.ro

sursa foto: nuntasic.ro