Nuntile in luna mai: basm, superstitii si flori de hartie

In cladirea propriului basm, noi, femeile, luam deseori in considerare toate aspectele lui, uitand cateodata sa fim printese si transformandu-ne in adevarate vrajitoare. Si, pentru ca a venit vorba de vraji, ar fi bine sa recunoastem ca uneori aplecam urechea la tot felul de superstitii si ne ingrijoram la gandul ca, de exemplu, nunta noastra, planificata in frumoasa luna mai, va sfarsi drept un adevarat dezastru.
Luna mai reprezinta, cu siguranta, unul dintre cele mai potrivite momente pentru a ne planifica nunta: vremea e minunata si caldura nu este inca coplesitoare, exista o probabilitate mai mare de a gasi un local dispus sa ne gazduiasca evenimentul, precum si biserica ideala pentru ceremonie, iar tinutele abordate de invitati pot fi cu adevarat elegante. Nimeni nu va renunta la costum si cravata din cauza temperaturilor ridicate! In plus, putem profita de reducerile oferite de furnizori in acest extra-sezon al nuntilor!

Daca argumentele acestea v-au convins sa lasati superstitiile la o parte si sa va bucurati de propriul vostru basm, va propun inca un element original: buchetele de flori din hartie, adevarate opere de arta in miniatura, extrem de potrivite pentru o mireasa originala. PaperFlowers va ofera o paleta larga de optiuni, de la alternativa romantica a buchetului de maci si flori de camp in nuante de alb si rosu si pana la buchetul roz inspirat de nuantele favorite in India si Orient.

Pe langa originalitate, buchetele PaperFlowers iti pemit luxul de a opta pentru florile tale preferate, indiferent de anotimp. Floarea-soarelui in luna mai, drept piesa centrala a buchetului, poate reprezenta o optiune care te va face cu adevarat remarcata printre miresele primavaratice. Accesoriile pretioase pot completa si accesoriza buchetul tau de mireasa, deoarece structura florilor de hartie si rezistenta sporita a acestora permit acest lucru, singura limita fiind cea impusa de imaginatia miresei. Astfel, poti opta pentru o varianta sic, accesorizata cu perle, camee si elemente metalice, pentru una colorata, din flori in culori ireale si elemente tip bijuterii, sau chiar pentru un buchet inspirat de un picnic in doi.

nuntile-in-luna-mai-basm-superstitii-si-flori-de-hartie_p247_l_7nuntile-in-luna-mai-basm-superstitii-si-flori-de-hartie_p247_l_5

nuntile-in-luna-mai-basm-superstitii-si-flori-de-hartie_p247_l_2nuntile-in-luna-mai-basm-superstitii-si-flori-de-hartie_p247_l_3

sursa foto: paperflowersBySimona