Organizarea unei nunti perfecte: cele 10 porunci

Stim ca iti doresti o nunta perfecta, si chiar daca acest lucru este teribil de greu de obtinut, iti putem oferi 10 sfaturi pentru o nunta aproape perfecta. Acest cod nu a fost, ce-i drept, oferit de Dumnezeu catre Moise, precum faimoasele porunci, dar ar trebui sa le iei totusi in calcul, pentru ca au fost testate de mirese de-a lungul timpului… pana la generatia din care facea parte insusi Moise cel batran.

1. Aceasta este nunta ta, comporta-te si planifica totul gandindu-te ca este singurul eveniment de acest fel din viata ta!

2. Sa nu exagerezi cu aranjamentele, fie ele florale sau nu! O nunta prea incarcata nu inspira grandoare, ci lipsa de bun-gust.

3. Sa nu te astepti ca organizarea unei nunti sa fie un lucru usor! Totusi, nici sa nu transformi acest eveniment intr-un motiv de stres. Nu uita: nunta este, in primul rand, prilej de bucurie.

4. Noteaza-ti datele importante (probe, intalniri cu furnizori, personal) si creeaza un calendar la care sa aiba si mirele acces! Datele sunt usor de incurcat.

5. Bucura-te de ajutorul parintilor si socrilor, chiar daca diferenta dintre generatii isi spune cuvantul. Parerea parintilor e bine-venita, chiar daca decizia finala ramane a voastra.

6. Sa nu lasi stresul sa te transforme intr-o persoana dificila!

7. Sa nu lasi domnisoarele de onoare sa-ti planifice petrecerea in ziua premergatoare nuntii!

8. Sa nu “furi” ideile altora pentru ca nu se vor potrivi stilului tau!

9. Sa nu te implici in conflicte cu mirele! Parerea lui conteaza la fel de mult ca a ta si ar trebui sa-l implici activ in organizarea nuntii.

10. Sa nu visezi la o nunta desprinsa din basme sau paginile revistelor mondene: nunta voastra este cea mai frumoasa pentru ca va oglindi iubirea voastra.