Perlele, accesorii ce ofera stralucire tinutei miresei

De la reprezentarile indiene ale feminitatii si pana la colierele promovate de Coco Chanel, perlele au fost prezente mereu in accesoriile feminine, infrumusetand cu puritatea si stralucirea lor tinuta purtatoarei. NuntaSic va ofera un tablou inspirational al carui “star” este margaritarul.

Va sfatuim sa lasati la o parte superstitiile si sa combinati parfumul calelor cu stralucirea perlelor pentru a crea un aranajament de neuitat pe masa invitatilor.

Puteti alege perechi asortate de cercei cu perla drept cadou pentru domnisoarele de onoare, care vor fi incantate de posibilitatea de a-i asorta la culoarea rochiei.

Puteti alege drept accesorii pentru tinuta miresei la cununia civila sau, chiar pentru rochia de mireasa, un colier ce imbina eleganta perlelor cu fragilitatea voalului  si o pereche de cercei cu perlute mov sau roz

De asemenea, accesoriile pentru par care utilizeaza combinatii de margaritare si cristale vor oferi, cu siguranta, un aer aparte coafurii.

Daca optati pentru detalii mai subtile, ca nasturi in forma de perle pe rochia de mireasa sau pantofi in nuanta acestora, puteti asorta tinutei dumneavoastra…chiar tortul! Ornamentele dulci ale acestuia vor fi, cu siguranta, apreciate de invitati.

Colectia Primavara-Vara 2012 a casei Chanel va poate inspira in cautarea unor posete vintage la fel de frumoase precum cele prezentate de faimoasa casa, dar mai putin costisitoare.

Sursa foto: Meli Melo, nuntasic.ro