Planificarea unei zile de vis

Ziua nuntii tale a sosit, in sfarsit, iar ultimul lucru pe care ti-l doresti sunt surprizele neplacute. Pentru a le evita, planifica ziua cea mare cat mai detaliat! Acorda-ti timp pentru fiecare activitate si nu uita sa te relaxezi si sa te bucuri de fiecare moment al acestei zile atat de importante.


Pentru a veni in sprijinul tau ti-am pregatit un scurt orar pe care ar trebui sa-l respecti in ziua nuntii tale.

7 AM: E timpul sa te trezesti. Te asteapta o zi lunga pe care iti recomand sa o incepi cu o baie fierbinte si relaxanta.

8 AM: Mananca un mic dejun light. Chiar daca este o zi agitata, nu trebuie sa ratezi nicio masa. Nimeni nu isi doreste sa vada o mireasa care lesina la altar.

9 AM: Fotograful trebuie sa soseasca pentru a capta cat mai multe momente din timpul pregatirilor.

9 – 11:30 AM: E timpul ca stilistii sa isi inceapa treaba. Parul si machiajul trebuie sa arate impecabil. Nu uita sa iti intrebi make-up artistul ce produse trebuie sa nu-ti lipseasca din poseta, pentru retusurile de peste zi.

12:00: Buchete, cocarde, corsaje, toate trebuie sa fie pregatite pentru tine, nasi, domnisoare si restul invitatilor. Daca esti adepta unei nunti traditionale, atunci e timpul sa incepi ritualurile specifice.

1 – 3 PM: Inainte de a te indrepta spre biserica, profita de orice moment pentru a te fotografia cu parintii, rudele apropiate si domnisoarele de onoare.

3 – 3:30 PM: Limuzina sau masina de epoca ar trebui sa te duca spre biserica.

4 – 5 PM: Toti cei dragi sunt langa tine, iubitul vietii tale te priveste ca pe o printesa… este timpul ca ceremonia religioasa sa inceapa.

5 – 6:30 PM: Sedinta foto e in toi, iar voi sunteti cel mai frumos cuplu!

7 PM: E timpul sa va intampinati invitatii.

8 PM: E momentul ca valsul vostru sa inceapa. Petrecerea va debuta, delicatesele incep deja sa soseasca, iar sampania curge in valuri.

3 AM: A sosit momentul taierii tortului, cea mai dulce parte a zilei. Urmeaza aruncarea buchetului, iar nunta este pe sfarsite.

Distractie placuta in luna de miere!

foto: Tealilyphotography