Ritualuri de relaxare dedicate mirilor

Organizarea marelui eveniment este extrem de importanta pentru fiecare mireasa. Atat de importanta, incat, deseori, mireasa uita ca cel mai important este ca in ziua cea mare sa afiseze cel mai larg zambet din viata sa. Un moment de placere egoista este extrem de bine venit inaintea nuntii, asa ca NuntaSic va prezinta cateva idei in acest sens.


1. O escapada la mare in saptamana premergatoare nuntii poate parea o adevarata aventura unei bridezilla, insa chiar si cea mai pragmatica persoana va recunoaste ca este o propunere extrem de romantica. Daca pana acum v-ati ocupat cu indarjire de toate detaliile necesare nuntii, organizand totul cu drag si acordand atentie speciala fiecarui invitat in parte, e momentul sa spuneti “stop”. O escapada la mare va fi ocazia perfecta sa regasiti armonia, calmul si tandretea de care aveti nevoie.
Sfatul nostru: Pentru cei mai aventurosi dintre miri, cateva nopti fierbinti vor condimenta perfect amestecul de calm si tandrete cu o doza necesara de pasiune.

2. Ritualul Primordial Waters by Terraké este un ritual de hidratare, anti-stres si relaxare, compus din doua terapii corporale de doua ore, care se realizeaza de obicei separat. Ritualurile Terraké se gasesc in exclusivitate in Romania doar la Alpin Vitarium Spa, spa-ul de 5 stele din cadrul Alpin Resort Hotel din Poiana Brasov. Asadar, acorda-ti o zi speciala, dedicandu-ti intregul timp unui ritual de relaxare si infrumusetare, in decorul montan relaxant.
Sfatul nostu: Pareseste orasul si stresul organizarii nuntii impreuna cu domnisoarele de onoare: un week-end la munte va fi ocazia perfecta!

3. Cati dintre noi nu si-ar dori sa fie din nou copii, macar pentru o zi? Ei bine, puteti sa va rasfatati linistiti, sa cumparati dulciuri si jucarii, sa inchideti telefoanele mobile; mai sunt cateva zile pana la nunta si totul va este permis! Daca varianta unei escapade la mare sau la munte nu va incanta, cu siguranta nu veti spune nu unei zile dedicate copilului din voi. Asadar, o zi la zoo, la film, la circ sau in parc va va oferi timpul liber si relaxarea de care aveti atata nevoie. Si nimeni nu va banui vreodata ca aveti telefonul inchis intentionat!
Sfatul nostru: Luati-va de mana si zambiti! Cofetariile din oras sunt deschise astazi doar pentru voi!

foto: Hotel Alpin