Tu ti-ai gasit rochia perfecta?

Daca raspunsul este DA, atunci felicitari! Stim ca este rochia perfecta este o provocare pentru orice mireasa. Daca insa raspunsul este NU, nu dispera! Ia telecomanda televizorului si da pe TLC  de luni 11 iulie de la ora 13:00 pentru sezonul 14 de Rochia perfecta emisiunea menita sa te inspire dar si sa iti arate ca nu esti singura in cautarea rochiei perfecte.

TLCRochia perfecta ne arata din interior cum funcționeaza cel mai mare salon pentru mirese din lume, Kleinfeld Bridal. O combinatie de discutii despre moda, povesti cu mirese și terapie de familie, programul dezvaluie obstacolele cu care se confrunta fiecare angajat de aici, straduindu-se ca fiecare mireasa sa fie perfect multumita in ziua cea mare, care ar putea fi cea mai importanta din viața ei.

Urmarim cum o echipa intreaga de specialisti indruma miresele, alegand, proband, modificand si livrand rochii fara cusur, la timp pentru fiecare nunta. Nu e deloc o treaba usoara, dar intr-un fel sau altul, pana la proba finala, cei de la Kleinfeld reusesc sa puna impecabil la punct toate detaliile!

Randy deja avea la activ peste 15 ani de experienta in moda si design pentru mirese, in momentul cand s-a alaturat echipei Kleinfeld.

Randy from TLC's Say Yes to the Dress.
Randy from TLC’s Say Yes to the Dress.

Nascut în Mt. Vernon, Illinois, Randy a fost dintotdeauna pasionat de design si moda, caci la varsta de 9 ani deja concepea și croia rochii pe care le cosea singur. Și-a creat propria linie de rochii de mireasa timp de mai multi ani, așa incat are un ochi excelent format pentru broderii, dantele, margele și turnuri. Dar cel mai important este ca simtul modei si sinceritatea il ajuta sa le dea sfaturi excelente mireselor care vin la salon sa-si caute rochia perfecta.