Uita de bridezilla din tine si transforma-l pe el in groomzilla

Stresul pregatirilor si planficarii unei nunti este asumat, in general, aproape in totalitate de mireasa. In general, nu e vina lui! Multi barbati pur si simplu se simt coplesiti de complexitatea organizarii si nu stiu cum sa ajute, sau prefera sa-si lase logodnicele sa puna la punct toate detaliile “sensibile” legate de marele eveniment. Pentru a evita transformarea subtila si inevitabila intr-o “bridezilla”, NuntaSic iti propune o serie de sfaturi pentru a-l implica si pe el in nebunia pregatirilor.

Tehnologia, punctul lui forte

Transforma-i pasiunea pentru tehnica intr-un avantaj si pune-l sa aleaga formatia/DJ-ul si fotograful. Mirele se va simti flatat si se va implica mai mult decat te astepti. Va fi incantat sa-ti explice detalii legate de modelul de camera foto pe care-l vrea, sau modul in care vrea pozele prelucrate. In plus, probabil ca stie mai multe decat tine despre echipamentul folosit de DJ.

Negociatorul sef

Dupa ce ati ales locatia petrecerii impreuna, lasa-l pe el sa incheie contractul si sa negocieze cu furnizorii. Abilitatile lui organizatorice vor iesi la iveala in cazul mai multor probleme: locuri de parcare, ce e de facut daca ploua, detalii logistice. Atitudinea lui “barbateasca” poate obtine chiar si un…discount.

Alo! Aici mirele.

Numarul de RSVP de pe invitatii poate sa fie numarul lui. Telefonul lui mobil va suna destul de des, o parte din stres fiind astfel transferat asupra fericitului mire. In plus, va constientiza in fiecare zi prin ce trece o mireasa pentru a alege combinatia perfecta de culori.

Mergeti impreuna la cofetarii

Viitorul tau sot se va dovedi un ajutor de nadejde in alegerea tortului de mireasa. Avand in vedere ca el iti cunoaste cel mai bine gusturile, este persoana cea mai potrivita pentru a te ajuta in cazul in care esti nehotarata. In plus, va fi incantat sa deguste alaturi de tine “momentul dulce al serii”.

foto: Photostock FreeDigitalPhotosNutdanai Apikhomboonwaroot FreeDigitalPhotos