Verighetele – simbolul dragostei eterne

Potrivit traditiei, verigheta este ultimul cadou dintr-o intreaga serie, care facea parte din ceremonia de logodna. Acest obicei, prezent inca din perioada antica la romani, a fost preluat si adaptat de-a lungul timpului si a ajuns la forma pe care o cunoastem astazi. Cercul a fost desemnat ca forma a verighetei, fiind un simbol al iubirii fara sfarsit, al eternului si al rezistentei.

Abundenta materialelor, modelelor si culorilor transforma verighetele, din simple bijuterii, in adevarate opere de arta, menite sa conserve dragostea dintre cei doi soti.
Din aur alb, galben sau combinatii intre acestea, chiar si alegerile traditionale par nelimitate. Pentru mai multa stralucire, verigheta miresei poate avea briliante sau diamante.

Alegerea verighetelor este, pana la urma, personala si unica, iar aceasta trebuie adaptata stilului si personalitatii mirilor. Nuntasic.ro va ofera sfaturi simple, pentru a va ajuta sa alegeti inelele potrivite:

Planificati! Nu amanati alegerea verighetelor. In preajma nuntii, vor fi o multime de lucruri de pus la punct, iar varietatea modelelor de verighete se poate dovedi coplesitoare in asemenea momente. Ar fi bine sa incepeti cu cel putin 3 luni inaintea nuntii.

Fiti selectivi! Limitarea cautarilor in functie de stilul vostru va va ajuta sa economisiti timp. Nu este obligatoriu ca verighetele sa fie identice, asa ca puteti opta pentru variante din materiale diferite.

Stabiliti bugetul! In functie de producator si magazin, preturile verighetelor pot varia considerabil. Inainte de a cumpara, intrebati daca in pretul afisat este inclus serviciul de gravare, cat costa (daca nu este inclus) si cat timp dureaza acest lucru.

Alegeti stilul potrivit! Verigheta este singurul accesoriu pe care il veti purta toata viata. Ceva prea sofisticat, masiv sau inconfortabil se va dovedi, in cele din urma, o alegere proasta.

Ganditi-va la viitor! Verigheta trebuie sa fie, prin stil si material, atemporala si durabila. Un model excentric va poate surade acum, dar este posibil sa regretati alegerea mai tarziu.
foto: Freedigitalphotos