5 idei de cum poti face economii din bugetul de nunta

Nunta este o poveste minunata, insa poate fi foarte costisitoare. Si de multe ori multe din dorintele tale, ale lui sau ale rudelor pot face bugetul sa explodeze. Iata 5 idei de cum ai putea sa faci economii din bugetul de nunta, si sa pleci in luna de miere mult visata:

  1. Fii foarte clara in ceea ce priveste bugetul tau! Astfel furnizorii stiu in ce sume sa se incadreze, si nu iti vor face propuneri care sa iti depaseasca posibilitatile.
  2. Apeleaza la un maestru florist pentru buchetul tau, insa alege sa iti faci singura aranjamentele florale pentru mese. Poti crea minunatii din cateva vaze transparente si flori proaspete cumparate din piata
  3. Viziteaza targurile dedicate mireselor, si stai cu ochii pe promotii. Poti achizitiona o rochie din sezoanele trecute la jumatatea sau poate chiar o treime din pretul original.
  4. Ideea de open bar este atractiva pentru invitati, dar oare cati din ei chiar consuma din toate bauturile? Alege sa servesti bautura a la carte si vei iesi mai convenabil la pret.
  5. Ofera marturii fiecarui cuplu, nu individual fiecarui invitat, si vei injumatati aproape, bugetul alocat marturiilor.

Sursa foto: Pinterest.com