Coafuri pentru mirese – Acad’Oro satisface si cele mai extravagante gusturi

Am ajuns la Acad’Oro in mare graba: parul meu avea nevoie de un miracol! Singura persoana care putea sa-l infaptuiasca este Georgiana Rusen, persoana care m-a ajutat sa ma reindragostesc de nuantele de rosu. Povestea de dragoste dintre parul meu si nuantele infocate e mai complicata decat relatiile care sunt denumite astfel pe Facebook. Mai ales daca apar in peisaj radacinile parului meu natural, cu nuantele lui cuminti de saten deschis si caramel.

Asadar, dupa ce talentata Georgiana a reusit sa transforme amalgamul de culori din parul meu intr-o minunata nuanta de roscat cu accente violet, ne-am hotarat sa testam cateva coafuri de mireasa, pe care le-am accesorizat cu propria mea diadema.

  1. Intai am testat o coafura romantica si eleganta, potrivita unei adevarate printese moderne. Buclele romantice se numara printre preferatele mele, asa ca Georgiana a combinat impletituri si bucle pentru a obtine un look perfect.coafuri-pentru-mirese-acadoro-satisface-si-cele-mai-extravagante-gusturi_p302_l_3coafuri-pentru-mirese-acadoro-satisface-si-cele-mai-extravagante-gusturi_p302_l_2 coafuri-pentru-mirese-acadoro-satisface-si-cele-mai-extravagante-gusturi_p302_l_4A urmat o impletitura clasica, extrem de eleganta, care s-ar potrivi unei adevarate tarine. Imi doream de mult sa testez acest tip de impletitura, iar opera Georgianei mi-a depasit cu mult asteptarile.
  2. Preferata mea, cea de-a treia cofura, m-a facut sa ma simt, pret de cateva minute, ca o adevarata Grace Kelly. Impletiturile si fundita, realizate in timp record, mi-au amintit ca adevarata eleganta inseamna, in primul rand, simplitate.coafuri-pentru-mirese-acadoro-satisface-si-cele-mai-extravagante-gusturi_p302_l_6 coafuri-pentru-mirese-acadoro-satisface-si-cele-mai-extravagante-gusturi_p302_l_7
  3. Cel de-al patrulea look, unul modern si indraznet, reprezinta un adevarat furt, sau, cel putin o adaptare, dupa o alta opera a la Georgiana, realizata cu alta ocazie. L-am furat fara regrete: in fond, cand te simti ca un star rock, regretele nu-si au rostul!coafuri-pentru-mirese-acadoro-satisface-si-cele-mai-extravagante-gusturi_p302_l_9 coafuri-pentru-mirese-acadoro-satisface-si-cele-mai-extravagante-gusturi_p302_l_8