NuntaSic testeaza pentru tine fierul de calcat fara fir Tefal FreeMove FV9910

De mult imi doream un nou fier de calcat: destul de usor pentru a-l putea manevra cu usurinta, puternic, dar suficient de delicat pentru a-mi rasfata cele mai pretioase materiale cu o atingere de abur. Ma gandeam la unul micut, de calatorie, pentru ca ar fi fost suficient de usor de manevrat. Din pacate, n-am gasit unul care sa indeplineasca si celelalte functii, asa ca mi-am continuat relatia de durata cu cel vechi. Acela care nu-mi permitea sa calc matase. Pana la Tefal FreeMove.

Tefal FreeMove a intrat in viata mea ca un amant: am divortat de cel vechi si am spus “Da!” pe loc, fara sa ma gandesc la relatia de lunga durata pe care o avusesem inainte. De ce? Pai, e destul de simplu: FreeMove e distractiv! FreeMove vine fara obligatii: nu are fir, ci doar un suport care-l alimenteaza. Suportul e ergonomic, se fixeaza pe masa de calcat, pentru stabilitate, si te avertizeaza cand fierul e incarcat. Asemeni unor socrii ideali, suportul ii permite lui FreeMove sa fie independent: se incarca in doar 4 secunde. In plus, nu trebuie sa actionezi vreun buton special ca fierul sa se incarce: o face singur, pe parcursul fiecarei pauze.

Ce alte calitati are FreeMove? Am putea discuta despre functia de abur variabil, aburul fiind actionat prin apasarea butonului special, astfel incat sa nu existe pierderi de energie. Sau as putea sa va povestesc ca FreeMove iti perimite sa calci vertical, tinand obiectul care urmeaza sa fie calcat pe umeras. Totusi, cel mai relevant mi se pare sistemul AutoSteam, care ajusteaza temperatura si aburul in functie de tipul de tesatura, asemeni programelor de la masina de spalat. De asemenea, FreeMove este usor de alimentat cu apa si are un sistem dublu anti-scurgere, care previne scurgerea de apa chiar si atunci cand este actionata functia Turbo.

Insa, toate aceste calitati palesc in comparatie cu prima: Tefal FreeMove este distractiv! Suficient de distractiv incat sa vrei sa faci poze cu el pe un chopper. Suficient de distractiv incat sa fure inima unui motociclist!

sursa foto: nuntasic.ro

nuntasic-testeaza-pentru-tine-fierul-de-calcat-fara-fir-tefal-freemove-fv9910_p367_l_7  nuntasic-testeaza-pentru-tine-fierul-de-calcat-fara-fir-tefal-freemove-fv9910_p367_l_9nuntasic-testeaza-pentru-tine-fierul-de-calcat-fara-fir-tefal-freemove-fv9910_p367_l_10nuntasic-testeaza-pentru-tine-fierul-de-calcat-fara-fir-tefal-freemove-fv9910_p367_l_8  nuntasic-testeaza-pentru-tine-fierul-de-calcat-fara-fir-tefal-freemove-fv9910_p367_l_11 nuntasic-testeaza-pentru-tine-fierul-de-calcat-fara-fir-tefal-freemove-fv9910_p367_l_12nuntasic-testeaza-pentru-tine-fierul-de-calcat-fara-fir-tefal-freemove-fv9910_p367_l_6