NuntaSic testeaza pentru tine Moment de Bonheur, noul parfum Yves Rocher

Povestea mea de dragoste cu Moment de Bonheur a inceput intr-o insorita si extrem de ocupata zi de toamna, chiar la lansarea acestui parfum. Desigur, ca orice “wannabe parfumista”, stiam cateva lucruri despre noua aroma Yves Rocher inca din ziua in care am primit invitatia la acest eveniment.

nuntasic-testeaza-pentru-tine-moment-de-bonheur-noul-parfum-yves-rocher_p165_l_5 nuntasic-testeaza-pentru-tine-moment-de-bonheur-noul-parfum-yves-rocher_p165_l_1Stiam ca noul parfum este creatia lui Annick Menardo, cea care a daruit Bvlgari celebra aroma Black, Hypnotic Poison casei Christian Dior si Lolita Lempicka casei cu acelasi nume. Asadar, ma asteptam la o aroma puternica, extrem de senzuala si potrivita zilelor mohorate de toamna. Stiam ca Moment de Bonheur aduce un omogiu eternului trandafir si ma asteptam la o aroma similara cu Rose Absolue, un alt “copil” al Yves Rocher. Asadar, avand in vedere atat accentele gurmande din Rose Absolue, cat si “Lolitele” lui Annick Menardo, as fi putut sa jur ca noua aroma va avea miros de “comfort food”. Tinand cont de originalitatea creatoarei, un “moment de fericire” ar fi putut mirosi chiar si a cauciuc, precum celebrul Black.

nuntasic-testeaza-pentru-tine-moment-de-bonheur-noul-parfum-yves-rocher_p165_l_7 nuntasic-testeaza-pentru-tine-moment-de-bonheur-noul-parfum-yves-rocher_p165_l_6

Totusi, fericirea, dupa cum a reusit Annick Menardo sa-mi demonstreze, nu tine de gurmand, nici de incisiv si nici macar de senzual. Fericirea nu este o “femme fatale”, dupa cum nu este nici o “Lolita”. Fericirea este simpla, usoara si insorita. Fericirea e acel moment in care te simti bine in pielea ta, poate chiar in gradina, dupa o ploaie de vara, cand trandafirii sunt inca umezi. Moment de Bonheur reuseste realmente sa-ti aduca un moment de fericire in suflet. Desi aroma sa de trandafiri (Centifolia), patciuli si cedru nu-ti inspira, poate, acel momentul in care il saruti, in cele mai tainice fantezii, pe actorul tau preferat, Moment de Bonheur este, totusi, clipa in care ai primit primul sarut, momentul in care “the boy next door” ti-a spus cat de mult ii placi sau soapta tatalui tau in drumul spre altar: “Esti atat de frumoasa!”

sursa foto: Yves Rocher