NuntaSic testeaza pentru tine paleta Sleek divine Sunset si blush-ul Life’s a peach

Pentru paletele Sleek a curs multa cerneala virtuala: pigmentate, intr-o mare varietate de culori si la un raport calitate-pret imbatabil, aceste produse au inspirat un adevarat cult printre pasionatele de moda si frumusete din blogosfera. Fardurile de obraz au fost, de asemenea, extrem de laudate. Pe langa calitatea foarte buna si aplicarea exceptionala, acestea dispun si de o gama larga de nuante, cel mai adesea inspirate de nuanta paletelor de farduri de ochi.

Nu m-am grabit sa scriu acest material. Am cautat, printre toate calitatile acestor produse, cele mai mici defecte. Mi-am inchipuit ca pot gasi o hiba cat de mica, pe care sa o exploatez si sa o utilizez atunci cand achizitionez farduri mai scumpe. Vroiam sa-mi pot spune: “Paleta Sleek costa cu 100 de lei mai putin, dar…”. Nu am gasit acest mic defect, dar am reusit sa realizez trei look-uri inspirate de magia Orientului, de stepele Rusiei si chiar de frumusetea romancelor.
nuntasic-testeaza-pentru-tine-paleta-sleek-divine-sunset-si-blush-ul-lifes-a-peach_p244_l_8 nuntasic-testeaza-pentru-tine-paleta-sleek-divine-sunset-si-blush-ul-lifes-a-peach_p244_l_4

 

 

 

 

In realizarea primului machiaj am folosit trei nuante de fard de pleoape: un roz cu subtonuri aurii – pe intreaga pleoapa, un brun-roscat – accentul necesar la exteriorul pleoapei si un strop de cupru cu subtonuri aurii, aplicat cu degetul – drept iluminator. Machiajul a fost inspirat de Rusia, de nuantele bogate ale vesmintelor si bijuteriilor traditionale, asa ca am adaugat o impletitura ruseasca, pentru desavarsirea look-ului. Fardurile au rezistat toata ziua, chiar daca nu am folosit primer, iar stralucirea lor nu a palit. M-a impresionat si faptul ca, desi ma asteptam ca nuantele sidefate sa fie prafoase, acestea s-au dovedit extrem de usor de aplicat si nu au fost necesare retusurile cu tehnica betisorului de urechi imbibat in demachiant, cu care sunt atat de obisnuita la alte palete.

nuntasic-testeaza-pentru-tine-paleta-sleek-divine-sunset-si-blush-ul-lifes-a-peach_p244_l_3 nuntasic-testeaza-pentru-tine-paleta-sleek-divine-sunset-si-blush-ul-lifes-a-peach_p244_l_2

In realizarea celui de-al doilea look am optat pentru utilizarea a patru nuante de fard de pleoape, pentru ca doream sa testez o minunata nuanta de albastru electric. Asadar, am folosit urmatoarele nuante: albastru pe pleoapa inferioara, cupru cu subtonuri aurii pe toata pleoapa, inclusiv pe arcada – ca iluminator, un brun-roscat intens – pentru a accentua coltul exterior si a oferi adancime privirii si un strop de galben cu subtonuri aurii – in coltu interior al pleoapei, pentru un plus de stralucire. Am imbracat o ie traditionala, cu broderii albastre, iar in locul maramei traditionale am folosit o esarfa Hermes vintage. Fardurile s-au comportat exemplar pe durata intregii zile, desi nici de aceasta data nu am utilizat primer. M-a impresionat pigmentarea nuantelor, pentru accentul de albastru fiind necesara o cantitate extrem de mica de produs, aplicat cu pensula din paleta (care este ideala pentru o aplicare precisa).

nuntasic-testeaza-pentru-tine-paleta-sleek-divine-sunset-si-blush-ul-lifes-a-peach_p244_l_6 nuntasic-testeaza-pentru-tine-paleta-sleek-divine-sunset-si-blush-ul-lifes-a-peach_p244_l_5

In realizarea celui de-al treilea look am trisat putin: am utilizat machiajul de mai sus pentru pleoapa superioara si am optat pentru transformarea lui intr-unul mai intens, folosind negru in locul albastrului de mai devreme si utilizand nuante si mai inchise de nuntasic-testeaza-pentru-tine-paleta-sleek-divine-sunset-si-blush-ul-lifes-a-peach_p244_l_10nuntasic-testeaza-pentru-tine-paleta-sleek-divine-sunset-si-blush-ul-lifes-a-peach_p244_l_9brun roscat si burgund – in coltul exterior, pentru un plus de adancime. Am renuntat, totusi, la nuanta de galben. Machiajul a fost inspirat de un videoclip pe care-l urmarisem pe YouTube: un tutorial pentru un machiaj demn de o mireasa a lui Dracula. Nu tehnica ma impiedica sa-l realizez, ci lipsa nuantelor potrivite de brun-roscat si burgund. Am adaugat si un strop de fard de obraz Sleek, in nuanta Life’s a peach, pentru ca nu doream, totusi, sa arat ca un vampir. Fardul de obraz s-a dovedit a avea textura si intensitatea perfecta: este pigmentat, dar nu atat de pigmentat incat sa transforme tenul meu de portelan intr-o masca de papusa cu “bujori in obrajori”. Daca pana la realizarea acestui machiaj inca mai aveam convingerea ca pot descoperi un defect al acestor produse, odata cu el toate indoielile mele s-au risipit: pigmentarea nuantei de negru este extrordinara (puteti vedea in poze cat de putin am folosit), nuantele se amesteca perfect, fardul de obraz se adapteaza chiar si unui ten problematic, extrem de alb, ca al meu.

sursa foto: nuntasic.ro