NuntaSic testeaza pentru tine tratamentul SPA pentru picioare cu Garra Rufa

Pestisorii Garra Rufa reprezinta un tratament de lux neconventional, rar si controversat in marile orase ale lumii. Little doctors SPA a adus acest inovator tratament si in Bucuresti, in salonul Geta Voinea din Baneasa Shopping City, iar redactorii NuntaSic au decis sa va impartaseasca beneficiile acestui tratament, dar si prejudecatiile cu care se confrunta.

Pestisorii in cauza isi au originea in apele calzi din jurul orasului Kangal din Turcia, fiind folositi in tratamente SPA, atat inainte de pedichiura, cat si in scopul ameliorarii simptomelor unor boli precum eczeme si psoriazis. Datorita pelingului pe care il realizeaza, pestisorii ofera intr-adevar beneficii incontestabile pielii, dar intrebarea care ii apasa pe cei mai multi doritori este daca micutii nu sufera datorita conditiilor din captivitate. Veti fi bucurosi sa aflati ca temperatura apei este perfecta atat pentru pestisori cat si pentru oameni, datorita faptului ca mediul lor natural este, dupa cum spuneam, apa calduta din lacurile turcesti.

nuntasic-testeaza-pentru-tine-tratamentul-spa-pentru-picioare-cu-garra-ruffa_p156_l_4 nuntasic-testeaza-pentru-tine-tratamentul-spa-pentru-picioare-cu-garra-ruffa_p156_l_2

De asemenea, pestisorii Garra Rufa nu sunt niste “mici piranha”, nu au dinti si nu pot provoca ranirea persoanelor care decid sa utilizeze acest tratament. De fapt, senzatia pe care micutii o vor oferii picioarelor voastre obosite, este mai mult asemanatoare cu un masaj delicat, cu vibratii aprope imperceptibile. Pe langa peelingul realizat, “micutii doctori” ofera si beneficiul secretiei enzematice “dithranol”, care echilibreaza PH-ul pielii. Picioarele voastre vor fi astfel hidratate in mod natural, iar prietenosii pestisorii nu vor avea nicidecum de suferit in urma acestui proces.

O alta prejudecata are legatura cu sterilizarea instrumentelor utilizate si conditiile sanitare in care se desfasoara tratamentul. Little doctors SPA a rezolvat aceasta problema, asigurand dotarea fiecarui acvariu cu un sistem de filtrare pentru a asigura o masura in plus de siguranta pentru clienti, precum si cu o lampa pentru sterilizare, care asigura un mediu steril clientilor, fara a necesita uzul unor substante nocive pentru pestisori. De asemenea, asa cum am testat si noi, picioarele fiecarui client sunt temeinic curatate inainte de inceperea tratamentului.

In concluzie, puteti lasa prejudecatile la o parte, in cadrul salonului Geta Voinea, Little doctors SPA a adus un tratament inovator, asigurand toate conditiile necesare practicarii acestui tratament in deplina siguranta. In ceea ce ne priveste pe noi, putem spune ca am avut parte de cele mai relaxante 30 de minute din ultimele cateva luni iar pielea noastra ne-a multumit, cu siguranta, pentru beneficii.

sursa foto: nuntasic.ro