Ochelarii de soare – accesoriul celor mai sic povesti de vara

Indiferent in cate povesti, calatorii si aventuri se imparte vara ta, ochelarii de soare sunt accesoriile sezonului: te scot din anonimat oriunde, completeaza perfect orice tinuta si te ajuta sa privesti cu incredere si ochii larg deschisi cele mai frumoase experiente insorite. Cum? Doar imbinand tendintele verii 2017 cu calitatea, sanatatea si confortul.

Vara anului 2017 nu duce lipsa de eleganta, prospetime si autenticitate in materie de ochelari de soare, mai ales daca arunci o privire pe insulele EYE STYLE din AFI Palace Cotroceni, Park Lake, Baneasa Shopping City sau chiar in Constanta, in City Park, daca ai ajuns la mare fara o pereche sic de ochelari de soare.  Indiferent de vibe, forma fetei sau outfiturile cu care vei cuceri fiecare zi a verii,  modele cameleonice ale acestui an te ajuta sa gasesti de fiecare data perechea de ochelari perfecta pentru fiecare poveste de sezon.

Mereu aproape de tine, la EYE STYLE gasesti preturi mici, materiale de calitate, rame in tendinte si gama variata ce include si ochelari trendy, dar si produsele de top ale celebrelor case.

Cat-eye style

Cei mai in voga ochelari de soare ai anului sunt cat-eye. Pentru femei indraznete, autentice si non-conformiste, acest model retro, dar atat de actual, este accesoriul care iti asigura o aparitie de senzatie pe oriunde te poarta vara.

Cu lentile colorate si amprentate cu diverse modele sic pe rame, ochelarii cat-eye style de la Fendi iti ofera si o doza sporita de confort, prin puntea nazala moale si subtila, astfel incat tu sa ii porti timp indelungat, fara riscul aparitiei urmelor inestetice sau disconfortului.

Retro Style

Rotunzi, cu margini ascutite, colorati sau cu rame groase, ochelarii de soare tip retro nu se vor demoda prea curand. Fac inca senzatie atat pe podiumurile designerilor celebri, in moda urbana, iar foarte curand si in outfiturile tale. Pentru ca se asorteaza usor cu orice si iti scot tinuta din anonimat oriunde, oricand. Cucereste vara aceasta cu cei mai sic ochelari retro de la Dior, intr-o varietate inconfundabila de culori si modele, pentru fiecare personalitate in parte.

photo: PR